X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Poiată: Primarul le-a interzis funcționarilor să comunice cu presa (DOC)

27 noi. 2017,, 14:51   Capitala
3105 0

Funcționarii publici nu au voie să comunice cu mass-media, asta după ce primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, a semnat o dispoziție în acest sens, relatează NOI.md.

Anunțul a fost făcut de șeful interimar al Direcției generale transport și căi de comunicații, Oleg Poiată, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei capitalei.

Pe de altă parte, Silvia Radu a declarat că a luat această decizie după incidentul de la Grădinița nr. 157 din Chișinău, cînd Direcția generală educație a anunțat o conferință de presă, la care, în opinia ei, șefii subdiviziunii intenționau să se justifice.

Potrivit dispoziției emise de primar, jurnaliștii vor trebui să apeleze în primul rînd la șeful Direcției relații publice, Vadim Brînzaniuc, pentru orice informații.

În decizia semnată de primar pe 22 noiembrie, se precizează că conferințele de presă pe care intenționează să le organizeze subdiviziunile Primăriei trebuie să fie coordonate cu Direcția relații publice, iar conducătorii întreprinderilor municipale care vor să facă un eveniment la care să invite presa trebuie să anunțe Direcția relații publice cu cel puțin 6 ore înainte de începerea evenimentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?