X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cetățenii din stînga Nistrului vor fi primiți în audiență de Administrația Prezidențială

27 noi. 2017,, 14:00   Societate
2717 0

Astăzi începe primirea cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului în birourile publice din orașul Rezina, satele Coșnița și Varnița, informează NOI.md.

Birourile au fost deschise la inițiativa președintelui Igor Dodon, iar aici vor putea solicita asistență cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului care se confruntă cu diverse probleme. Birourile se află pe următoarele adrese: orașul Rezina – sediul Consiliului Raional Rezina (etajul II, Sala de protocol); satul Coșnița – în incinta Consiliului Raional Dubăsari din satul Coșnița (etajul II, sala de ședințe); Varnița – sediul Primăriei, et. 3.

Primirea cetățenilor va avea loc cu regularitate. Potrivit Președinției, birourile publice sînt deschise cu scopul de a stabili un dialog direct cu locuitorii orașelor și satelor din raioanele de pe ambele maluri ale Nistrului. Scopul este de a elimina barierele birocratice, de a spori eficiența și operativitatea Administrației Președintelui, în cazurile de acordare a asistenței necesare cetățenilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?