X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Prinţul Harry se va căsători, în primăvara anului viitor

27 noi. 2017,, 13:51   Externe
2225 0

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători în primăvara anului viitor, după cum a anunțat Clarence House. Vestea că va urma o nouă nuntă regală apăruse de ceva timp, însă abia acum a fost confirmat oficial.

Prințul Harry (33 de ani) și Meghan Markle (36 de ani) sînt logodiți. Este anunțul oficial, care vine după o mulțime de speculații privind relația celor doi.

„Nunta va avea loc în primăvara anului 2018. Mai multe detalii despre nuntă vor fi anunțate în perioada următoare. Alteța Sa și domnișoara Markle s-au logodit în Londra, luna acesta. Prințul Harry a informat-o pe Majestatea Sa Regina și pe ceilalți membri apropiați ai familiei. Prințul Harry a obținut și binecuvîntarea părinților domnișoarei Markle”, a anunțat Clarence House.

Cuplul va locui în Nottingham Cottage, la Palatul Kensington. Totodată, regina Elisabeta a II-a și-a dat și ea binecuvîntarea, prințul Harry fiind obligat să-i ceară permisiunea pentru a se căsători. Anterior, au existat zvonuri că suverana nu vede cu ochi buni această relație, în contextul în care Meghan Markle a mai fost căsătorită, în 2011.

Anunțul logodnei părea să fie inevitabil. De altfel, casele de pariuri britanice au suspendat pariurile referitoare la o nuntă regală în 2018.


Prințul Harry, fiul cel mic al prințesei Diana și actrița Meghan Markle formează un cuplu de peste un an și jumătate, dar au încercat să păstreze relația cît mai ferită de ochii lumi. Prima apariție publică a celor doi a fost în luna septembrie în Canada, cînd au mers împreună la Jocurile Invitus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?