X 
Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

Dodon: Voronin nu vrea să recunoască că un elev de-al lui a reușit

24 noi. 2017,, 15:00   Politică
4590 4

Igor Dodon a ținut să-i dea o replică liderului PCRM, Vladimir Voronin, care s-a arătat nemulțumit de activitatea președintelui în primul lui an de mandat, notează NOI.md.

Demnitarul l-a sfătuit pe Voronin să lase mîndria la o parte și să se bucure de succesele sale, întrucît i-a fost odată discipol.

„Cred că trebuie să se mîndrească cu faptul că un elev de-al lui a reușit să creeze un partid puternic pe stînga și să învingă în campania prezidențială. El, pur și simplu, nu vrea să recunoască lucrul acestea. Îl știu foarte bine pe Vladimir Nicolaevici. El, dacă cineva reușește mai bine ca dînsul, îl mănîncă pe dinăuntru”, a comentat Dodon într-un interviu.

Igor Dodon a mai precizat că îl consideră pe Vladimir Voronin cel mai bun președinte pe care l-a avut Moldova pînă acum.

„Vladimir Nicolaevici, eu sincer apreciez foarte înalt ce ați făcut pentru țară, însă timpul a trecut și trece, asta este, și noi ne vom duce, vom îmbătrîni. Conștientizați acest lucru așa cum ați făcut-o în 2005-2009, cînd m-ați numit ministru al economiei. Atunci ați conștientizat că trebuie să le dați tinerilor posibilitatea și am obținut multe rezultate împreună”, a declarat Dodon.


Demnitarul l-a îndemnat pe liderul comuniștilor să se așeze împreună la o masă de discuții, pentru a căuta soluții la problemele țării. „Haideți să ne așezăm împreună să vedem cum ieșim din situația asta, pentru că ne duc țara de rîpă”, a adăugat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?