Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

O tînără a strîns 225.000 de dolari pentru un om al străzii. Vezi motivul

25 noi. 2017,, 00:01   Externe
3515 0

O tînără din Statele Unite a strîns 225.000 de dolari pentru un om al străzii care i-a dat singurii săi 20 de dolari că să o ajute să-și cumpere benzină după ce rămăsese noaptea în pană pe o autostradă din Philadelphia, relatează EFE.

Kate McClure a reușit să strîngă suma pe „gofundme”, o pagină de internet dedicată strîngerii de fonduri pentru cauze nobile. Tînăra a povestit că omul străzii a găsit-o în mașină, disperată că i se terminase benzina, la ieșirea de pe autostradă.

Omul străzii, identificat drept veteranul militar John Bobbitt, 34 de ani, s-a apropiat de ea și i-a cerut să încuie portiera și să rămînă în mașină. După un timp s-a întors cu un bidon de benzină.

„Johnny se așează pe marginea străzii în fiecare zi cu un carton în mînă, m-a văzut că m-am oprit și că se întîmplă ceva (...) Și-a dat singurii săi 20 de dolari ca să-mi cumpere benzină și să se asigure că ajung cu bine acasă", a povestit tînăra în vîrstă de 27 de ani.

Tînăra a început să vină la locul unde Johnny obișnuia să cerșească pentru a-i aduce bani și haine, dar i-a venit ideea să apeleze la site-ul „gofundme”, la 10 noiembrie. Cu banii strînși ea dorea să-i închirieze lui Johnny o locuință și să-i cumpere o mașină veche pentru ca bărbatul să poată începe o nouă viață.


Deși scopul său era de a strînge 10.000 de dolari pentru Johnny, colecta a depășit toate așteptările ajungînd la suma de 225.000 de dolari în mai puțin de o lună.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?