Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Un zgomot misterios, auzit de locuitorii diverselor colțuri ale Pămîntului (VIDEO)

25 noi. 2017,, 03:30   Externe
9324 0

Zgomotul unei bubuituri misterioase s-a auzit în aproape toate regiunile globului.

Sunetul a fost înregistrat de persoane din Orientul Mijlociu pînă la cele din Regatul Unit, însă majoritatea au fost raportate pe coasta de est a Americii. Ultimul sunet de acest tip a fost auzit de locuitorii din Alabama, SUA. The Sun notează că poliţiştii americani au raportat apariţia unui ''sunet suspicios'' descris ca fiind un ''bubuit puternic''.

Zgomotul a fost denumit ''Bama Boom'' şi a trimis o undă de şoc către mai multe case. Cadrele de poliţie au declarat că sunetul ar fi provenit din zona nord-vestică a oraşului Lochbule. Dar atît poliţiştii, cît şi experţii, nu pot explica apariţia sunetului misterios. Unii specialişti susţin că ar putea fi vorba despre avioane supersonice sau meteoriţi care au explodat în atmosferă. Însă acesta nu este singurul moment în care sunetul misterios a fost auzit de locuitori. Un sunet asemănător s-a auzit în 64 de zone diferite pe parcursul anului 2017.

Unul dintre localnicii din Alabama a scris pe twitter.com că sunetul a fost precum ''o bubuitură extrem de puternică'' care a ''zdruncinat casa''.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?