Transnistria stiri: 1395
Eurovision stiri: 502

Moldova și Belarusul vor realiza noi proiecte în sectorul agricol

24 noi. 2017,, 11:41   Economie
2500 0

Moldova și Belarusul intenționează să-și extindă cooperarea în domeniul agriculturii și să pună în aplicare noi proiecte în sectorul agricol, informează NOI.md.

Potrivit Ambasadei Republicii Belarus la Chișinău, acest lucru a fost menționat în timpul întîlnirii cu ambasadorul Belarusului în Moldova, Serghei Ciciuk, cu ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului din Moldova, Vasile Bîtcă.

În cadrul întrevederii părțile au discutat despre problemele actuale ale cooperării dintre Moldova și Belarus în domeniul agriculturii, cooperării interregionale și măsurilor de protecție a mediului.

O atenție deosebită a fost acordată punerii în aplicare a proiectelor comune promițătoare în domeniul zootehniei și produselor lactate, al producției vegetale, industriei alimentare, modernizării infrastructurii rutiere, protecției mediului, aprovizionării cu utilaje agricole și comunale din Belarus către Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?