Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Nenoroc pentru mai mulți soferi de microbuz

24 noi. 2017,, 09:52   Capitala
3793 0

Mai mulți șoferi de microbuze au avut ghinion în această dimineață.

Ei s-au pomenit cu amenzi, pentru că transportă un număr prea mare de persoane în picioare, notează NOI.md. Poliţiştii au creat un filtru pe bulevardul Ştefan cel Mare, intersecţie cu strada Mihai Viteazul, unde erau stopate microbuzele supraîncărcate cu pasageri. Şoferilor le-au fost întocmite procese-verbale şi aplicate amenzi în mărime de 600 de lei şi 3 puncte de penalizare.

Operaţiunea demarată are ca scop responsabilizarea şoferilor de rute şi prevenirea accidentelor rutiere cu implicarea microbuzelor. De asemenea, la operaţiune participă angajaţii Secţiei pentru combaterea infracţiunilor în locuri publice şi transport urban din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău.

Poliţia Capitalei atenţionează toţi şoferii de microbuze să se conformeze prevederilor legale şi informează că pe parcursul anului curent s-au produs 33 de accidente rutiere cu implicarea microbuzelor de rută, în urma cărora au avut de pătimit 59 de cetăţeni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?