Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Sheriff Tiraspol, tot mai aproape de calificare

24 noi. 2017,, 09:22   Sport
3617 0

Sheriff Tiraspol a făcut un pas important spre calificarea în premieră a unei echipe moldovenești în şaisprezecimile Ligii Europei.

"Viespile" au învins pe teren propriu cu 1-0 formaţia cehă FC Zlin. Singurul gol a fost marcat de brazilianul Jairo în minutul 11.

FC Zlin ar fi putut egala în minutul 66 prin Mirzad Mehanovic, care a trimis balonul în bara transversală dintr-o lovitură liberă.

Jucătorul belgian al campioanei Moldovei, Ziguy Badibanga, a irosit două ocazii monumentale pe finalul meciului.

Într-o altă confruntare din grupa F, Lokomotiv s-a impus la Moscova cu 2-1 în faţa grupării daneze FC Copenhaga. Eroul partidei a fost veteranul peruvian al formației gazdă, Jefferson Farfan, care a înscris ambele goluri.


Campioana Moldovei este liderul grupei F cu 9 puncte acumulate, însă încă nu și-a asigurat calificarea în șaisprezecimile de finală. Sheriff-ul mai are nevoie de un punct în ultima etapă pentru a ajunge în premieră în primăvara europeană.

Pe 7 decembrie trupa lui Roberto Bordin va juca meciul decisiv în deplasare cu FC Copenhaga.

Atmosferă tensionată aseară în pub-urile din Capitală. Microbiștii s-au adunat pentru a-și susține echipa favorită în meciul dintre Sheriff Tiraspol cu formaţia cehă FC Zlin, din Liga Europei.

Susținătorii au urmărit confruntarea cu sufletul la gură.

Suporterii moldoveni și-au susținut echipa favorită și au rămas impresionați de meciul dintre jucători, dar şi de rezultatul victorios.

Unii, însă, au fost dezamăgiți de felul în care au jucat echipele.

Acesta a fost al cincilea meci disputat de Sheriff Tiraspol în cadrul Ligii Europei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?