X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Doi ruși, condamnați de judecători să nu consume alcool timp de doi ani

24 noi. 2017,, 04:30   Externe
2016 0

Doi antreprenori ruși au primit o pedeapsă exemplară din partea unei instanțe de judecată din Yakuția.

Pentru că, în stare avansată de ebrietate fiind, și-au dovedit vitejia în fața unor stîlpi de electricitate, cei doi au primit interdicție de a mai consuma alcool pe o perioadă de doi ani.

Înarmați cu puști de vînătoare, cei doi ruși au tras mai multe focuri asupra stîlpilor de iluminat, daunele provocate fiind extrem de serioase, informează newsweek.com. Umezeala iernii siberiene a declanșat o scurtcircuitare în lanț a stîlpilor compromiși. Raioanele Kobyasky, Nyurbinski, sîntarsky, Verkhnevilyuysky și Vilyuysky, cu o populație totală de 90.000 de persoane, au rămas în întuneric.

au fost arestați după ce poliția a inspectat locul din noaptea „de pomină”, unde au găsit sticle goale, chiștoace de țigări și cartușe de vînătoare folosite, colectînd mostre de ADN de pe aceste probe, coroborate și cu urmele de cauciuri lăsate în zăpadă de mașinile lor.


Cei doi și-au recunoscut fapta și au primit o condamnare cu suspendare de un an și zece luni, cu interdicția de a consuma alcool timp de doi ani. Dacă vor încălca termenii probațiunii, cei doi antreprenori ar putea să își execute restul pedepsei în arest la domiciliu sau la închisoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?