X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Șoseaua de ocolire din Comrat a devenit parte a autostrăzii naționale M3

23 noi. 2017,, 15:21   Societate
2407 0

În atenția șoferilor, șoseaua de ocolire din Comrat, a devenit parte a autostrăzii republicane M3, a declarat, pe portalul de știri Gagauzinfo.MD, șeful "Drumuri Comrat", Piotr Zlatov.

Potrivit spuselor lui, strada Lenin din Comrat nu mai face parte din drumul M3.

"Acum drumul M3 vine din partea satului Cioc-Maidan, cotește pe șoseaua de centură, iar de acolo spre Chirsova și apoi spre Giurgiulești. Nu putem să-l facem drum principal pe acela, pe care circulă numai autoturisme", a explicat Piotr Zlatov.

El a adăugat că conform instrucțiunilor Inspecției Rutiere, la intrarea în Comrat, din partea satului Chirsova, au fost instalate recent indicatoarele rutiere corespunzătoare. Acestea atenționează șoferii că participanții la traficul rutier trebuie să dea prioritate vehiculelor, care intră de pe șoseaua de ocolire.

"Conducătorii auto trebuie să respecte regulile de circulație rutieră și să se deplaseze, respectînd semnele rutiere instalate de-a lungul șoselelor. Aceasta este o șosea națională, ea are propria prioritate. Au fost instalate indicatoarele rutiere corespunzătoare. Deoarece circa 90% din autovehicule circulă acum pe șoseaua de centură", a spus Piotr Zlatov.


Șeful "Drumuri Comrat" i-a îndemnat pe șoferi să fie atenți pe această porțiune de drum și să țină cont de noile indicatoare rutiere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?