X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

PSRM boicotează ședința Consiliului Municipal Chișinău

23 noi. 2017,, 11:41   Capitala
3012 3

Astăzi urma să se desfășoare o nouă ședință a Consiliului Municipal Chișinău, însă din lipsă de cvorum aceasta nu a avut loc.

Consilierii din parte Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au decis să boicoteze ședința.

Asta după ce primarul interimar, Silvia Radu, a solicitat ca aleșii locali din CMC să fie disciplinați și să se prezinte la timp la ședințele consiliului.

Pe de altă parte, consilierul Partidului Liberal, Ion Cebanu, susține că scopul consilierilor socialiști este să blocheze activitatea primăriei și a serviciilor municipale. Totodată acesta susține că după eșecul referendumului, consilierii PSRM ar trebui să-și dea demisia.

La ședința de astăzi s-au prezentat doar 26 de consilieri, din lipsă de cvorum primarul general interimar, Silvia Radu a amînat ședința pentru marți.


”Mă adresez oficial către consilieri, să revină marți ca să putem conlucra. Prezența lor în această sală este absolut necesară, asta în condițiile în care trebuie să punem pe prim plan interesele locuitorului Chișinăului”, a declarat Silvia Radu.

Reamintim că astăzi pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Municipal Chișinău, erau înscrise astfel de subiecte precum:

  • aprobarea bugetului capitalei pentru 2018
  • darea în arendă a unui teren de pe strada Ismail rețelei românești Dedeman
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?