Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

O moldoveancă a pus pastile toxice în sucul soţului

22 noi. 2017,, 17:31  
2919 2

O moldoveancă, care se afla în vacanţă împreună cu familia într-o stațiune de odihnă din localitatea Zatoca, a pus pastile toxice în sucul soţului.

Cînd a înţeles că bărbatul a decedat, femeia l-a sunat pe naşul de cununie, care i-a spus să ardă blisterile de la pastile rămase.

Cazul a avut loc în 2002, însă detaliile au fost anunţate astăzi de Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, care a declarat că a finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală.

Astfel, în urma acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigații, s-a stabilit că în luna august a anului 2002, inculpata, avînd drept scop omorul intenţionat al soțului său pe fondul relațiilor ostile apărute în familia acestora, a organizat o vacanţă a familiei la o stațiune de odihnă din localitatea Zatoca, regiunea Odessa, Ucraina.

Femeia cunoştea faptul că bărbatul avea în posesie 34 000 dolari, sumă acumulată pe parcursul anilor 1998-2002 în timpul aflării sale la muncă în Anglia.


În noaptea de 15 spre 16 august 2002, inculpata, conform planul bine chibzuit în prealabil, i-a administrat pe ascuns soțului său în băutura carbogazoasă preferată de acesta mai multe pastile, cu efect toxic, pe care ultimul le-a consumat. În consecință, victima a decedat ca rezultat al intoxicării.

Înțelegînd despre cele săvîrșite, femeia l-a telefonat pe nașul de cununie al celor doi, de la care a primit indicații să ardă blisterile de la pastile rămase ca rezultat al otrăvirii soțului său și să părăsească locul comiterii infracțiunii, facilitîndu-i întoarcerea în or. Chișinău, Republica Moldova.

Actualmente, ambii inculpați se află în arest preventiv, iar în cazul în care vor fi găsiți vinovați, riscă o pedeapsă cu închisoarea de pînă la 20 de ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?