Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Un crocodil a decis să se "plimbe" pe o plajă din Florida (VIDEO)

23 noi. 2017,, 04:30   Externe
5804 0

Una dintre cele mai populare plaje din împrejurimile Miami "Hollywood Beach" a trebuit să fie închisă temporar pentru vizitatori.

O astfel de decizie a fost luată, după ce aici a fost văzut un crocodil. Reptila cu lungimea de aproximativ doi metri se încălzea nestingherită la soare pe nisip, apoi se scălda în ocean. Polițiștii care au primit apelul respectiv de la un locuitor al SUA au decis însă că crocodilii nu au ce căuta aici și au început operațiunea de neutralizare a acestuia.

Ei au fost nevoiți să lupte nu numai cu crocodilul, ci și cu curioșii, care nu se grăbeau să părăsească locul faptei. Una dintre femei, deosebit de insistent încerca să-și facă selfie pe fundalul crocodilului, pînă ce specialiștii în capturarea animalelor sălbatice, și-au pierdut răbdarea și au declarat: "Dvs. puteți alerga cu viteza de 29 kilometri pe oră? Nu? El însă iată că poate".

Potrivit relatărilor, după aceste cuvinte, care au fost spuse destul de tare și clar, plaja a s-a golit foarte repede. Reptila a fost prinsă, legată și transportată cu camionul într-un loc sigur.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?