X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

O companie de construcții din R. Moldova, pusă la RESPECT

20 noi. 2017,, 15:51   Societate
2414 0

O locuitoare a capitalei, care și-a cumpărat un apartament într-un bloc construit de o companie de construcții din R. Moldova, însă care nu a fost dat în exploatare în termenele prevăzute în contract, a obținut o reducere de aproape 6 000 de euro, după ce s-a adresat Agenției pentru Protecția Consumatorilor (APC).

Potrivit unor surse din cadrul APC, femeia a fost nemulțumită de faptul că reprezentanții companiei de construcții tergiversau darea în exploatare a blocului în care și-a achiziționat apartament și un garaj pentru mașină, iar la finele lunii septembrie curent a scris o petiție la APC.

Reprezentanții instituției au luat legătura cu cei de la compania de construcții, care s-au văzut nevoiți să recunoască că au încălcat prevederile contractuale și au acceptat revendicările femeii.

Astfel, compania i-a oferit acesteia o reducere consistentă pentru locul de parcare. Reducerea a fost de 115 856 de lei (echivalentul a 5 750 de euro) din prețul total de 9 250 de euro.

De menționat că și anterior agentul economic respectiv a fost sancționat contravențional de către APC în temeiul acelorași revendicări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?