Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Igor Dodon a îndemnat locuitorii capitalei să iasă la referendum

19 noi. 2017,, 11:44   Politică
3249 2

Președintele Igor Dodon și-a exercitat astăzi dreptul de vot la referendumul pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Acesta a declarat că a participat personal la organizarea acestuia și se mîndrește cu faptul că ia reușit. „Cred că este important că astăzi noi am oferit chișinăuienilor posibilitatea de a vota pentru schimbarea situației în Chișinău. Am dat această posibilitate pentru că am semnat și eu pentru referendum, atunci cînd cu peste 80.000 de chișinăuieni am inițiat acestreferendum. Faptul că astăzi are loc referendumul deja este o reușită a noastră”, a declarat Dodon.

Acesta a îndemnat repetat locuitorii orașului să iasă astăzi la vot.

„Dacă vreți să schimbăm lucrurile, astăzi este posibilitatea. Dacă nu, mîine sau poimîine ați putea da vina pe altcineva. Vrem ca în oraș să fie ordine, curat, ca copiii noștri să aibă terenuri de joacă, să nu fie construcții prin parcuri”, a subliniat el.

Totodată, acesta a menționat că în cazul în care nu va trece referendumul, atunci alegerile vor fi în anul 2019, iar acele 9 milioane nu se compară cu miliardele furate de primar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?