X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Silvia Radu, în inspecție la grădinița unde s-a servit mîncare cu viermi

17 noi. 2017,, 15:10   Societate
3299 0

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a inspectat miercuri, 15 noiembrie 2017, Grădinița nr. 157 din capitală, unde recent copiilor li s-a servit mîncare cu viermi, notează NOI.md.

Ea a dorit să verifice personal starea de lucruri în grădiniță. Astfel, împreună cu viceprimarul Ruslan Codreanu, au vizitat blocul alimentar al grădiniței și au discutat cu personalul angajat.

În urma controlului s-a constat că au existat grave nereguli în procesul de alimentație. Produsele care erau destinate copiilor nu erau conforme cu normele sanitare. Ca urmare a faptelor constatate, primarul interimar a propus sancționarea Veronicăi Solomițchi, șefa Direcției educație, tineret și sport a sectorului Buiucani, precum și a lui Alexandru Fleaș director al Direcției generale educație, tineret și sport a municipiului Chișinău.

Comisia de disciplină a municipiului Chișinău s-a întrunit pe 16 noiembrie curent. În baza prevederilor legale, Comisia a acordat sancțiunea MUSTRARE celor doi angajați ai municipalității.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?