Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Acuzată că joacă rolul unei sfinte, Sandu vine cu o reacție

16 noi. 2017,, 17:41   Politică
5868 9

După ce a acuzat-o că joacă rolul unei sfinte, dar de fapt nu este, liderul PAS, Maia Sandu, vine cu un răspuns pentru președintele Parlamentului, Andrian Candu, transmite NOI.md.


Potrivit ei, Andrian Candu își confirmă statutul de campion în a căuta vinovați pentru eșecurile guvernării.
„Ca întotdeauna, opoziția e de vină pentru toate relele de azi și de altă dată, inclusiv pentru furtul miliardului. (Dl Candu a uitat cum, în calitate de ministru al economiei, promova cu insistență eliberarea garanției pentru banii delapidați din cele trei bănci fără nicio măsură de protecție din partea statului și înainte ca Banca Națională să impună administrare specială la băncile furate.) Aceste vaiete permanente din partea lui demonstrează un singur lucru: guvernarea este în impas. Avînd toată puterea, dar nefăcînd nimic, guvernarea nu știe decît să caute scuze și vinovați în altă parte. Opoziția e de vină pentru toate”, a scris aceasta pe o rețea de socializare.


Mai mult, Sandu vine și cu unele propuneri, printre care: Guvernul să-și dea demisia și președintele Parlamentului la fel; să fie format un guvern tehnocrat; să fie anulată modificarea legislației electorale, calificată de către instituțiile UE drept nepotrivită.


„În aceste condiții, mergem la alegeri cu inima deschisă. Să judece oamenii cine și cît dezastru a făcut”, a conchis aceasta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?