Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Trump nu va mai putea construi un zid la graniza dintre Mexic și SUA

16 noi. 2017,, 19:30   Externe
2264 0

Zidul lui Donald Trump de la frontiera cu Mexic devine pe zi ce trece un scenariu tot mai … imposibil.

Firma care deține jocul „Cards Against Humanity” a cumpărat o bucată de pămînt la granița dintre SUA și Mexic pentru a împiedica această construcție. Astfel, compania s-a alăturat democraţilor, ecologiştilor şi celor care susţin imigranţii în lupta împotriva construirii zidului, relatează The Independent.

Compania a anunțat că a cumpărat o bucată de pămînt de la frontiera SUA-Mexic, tocmai pentru a opri construcția zidului „măreț” anunțat de Donald Trump în timpul campaniei prezidențiale.

„Am cumpărat o bucată de terenuri libere la graniţă şi am angajat o firmă de avocatură specializată în domeniu, pentru a face cît mai costisitoară şi cronofagă posibilitatea ca zidul să fie ridicat”, au anunțat reprezentanții companiei.

Achizționarea de terenuri private precum acesta este doar unul dintre obstacolele din calea lui Donald Trump. Pentru ca acest proiect controversat să devină realizate, el ar mai trebuoi să convingă membrii reticenţi ai Congresului să aloce miliardele de dolari necesare construcţiei. În timpul campaniei, el a afirmat că Mexicul va plăti pentru această construcție, însă acest lucru s-a dovedit a fi imposibil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?