Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Pe seama lui Trump se fac din nou glume (VIDEO)

16 noi. 2017,, 21:30   Externe
3261 0

Președintele american, Donald Trump, a devenit din nou ținta ironiilor online după ce a băut cîteva înghițituri de apă într-o manieră neîndemînatică, în timp ce susținea un discurs.

Marco Rubio, senator din partea statului Florida și fost adeversar al lui Donald Trump în alegerile primare ale Partidului Republican, a avut astfel ocazia de a-l tachina pe președintele american.

Marco Rubio a fost el însuși protagonistul unui episod insolit în 2013 atunci cînd a vorbit, în direct, la televiziune, despre discursul anual rostit de Barack Obama referitor la starea națiunii. Politicianul republican, pierzîndu-și suflul, s-a grăbit să bea o gură de apă, într-o manieră mai degrabă stranie, la mijlocul discursului său.

"Se aseamănă, dar trebuie să mai lucrezi asupra formei. Trebuie să o faci dintr-o singură mișcare, cu ochii care nu părăsesc niciodată camera de filmat. Însă nu e rău pentru o primă încercare", a ironizat senatorul republican pe Twitter, după încheierea discursului rostit de Donald Trump.

Donald Trump a utilizat în scopuri politice episodul cu sticla de apă al cărui protagonist a fost Marco Rubio. La un miting din campania electorală din februarie 2016, cu puțin timp înainte de alegerile primare republicane, Donald Trump l-a imitat pe senatorul din Florida pretinzînd că acesta nu știe să bea apă în mod corect dintr-o sticlă.


"Marco Rubio nici măcar nu a știut cum să răspundă corect la discursul despre starea națiunii rostit de președintele Obama, fără să transpire și fără să soarbă apă. S-a dezumflat", a scris Donald Trump într-un mesaj publicat pe Twitter în noiembrie 2015.

Înregistrarea video a acestui moment a devenit virală pe rețelele de socializare și, în același timp, a oferit "o frumoasă revanșă" senatorului Marco Rubio, relatează jurnaliștii de la huffingtonpost.fr.

Între declarații despre Coreea de Nord și China, rostite în timpul alocuțiunii sale de miercuri, 15 noiembrie, Donald Trump a avut nevoie de o pauză de cîteva secunde pentru a-și recăpăta respirația și a băut, într-o manieră considerată neîndemînatică, puțină apă dintr-o sticlă, oferindu-i astfel senatorului american Marco Rubio ocazia de a-și savura revanșa.
"Nu există apă aici", a spus președintele american în mijlocul discursului său, care a durat aproape o jumătate de oră. Donald Trump a căutat o sticlă cu apă în partea stîngă a pupitrului său de la Casa Albă. După ce un jurnalist i-a semnalat locul în care se găsea aceasta, Donald Trump a descoperit sticla în cealaltă parte a pupitrului.

Timp de cîteva secunde, președintele american, care părea obosit după turneul lui asiatic de 12 zile, și-a întrerupt discursul pentru a sorbi cîteva înghițituri din sticla cu apă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?