Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Scandal într-o grădiniță din Chișinău: În mîncare au fost depistaţi viermi

14 noi. 2017,, 17:29   Capitala
4310 2

Scandal într-o grădiniţă din sectorul Buiucani al Capitalei. Mai mulţi părinţi spun că de cîteva ori au depistat că micuţii lor sînt hrăniţi în aceasta instituţie cu bucate necalitative.

Mamele spun că micuţii lor au primit... terci cu viermi. Ele s-au adunat la grădiniţă pentru a cere explicaţii.

Mai mulţi părinţi sînt indignaţi de faptul că micuţii lor sînt hrăniţi cu bucate necalitative.

"Astăzi dimineaţă îmi era interesant ce o să aducă la micul dejun, iată ce o să adus - hrişcă cu lapte şi cu gîze şi cu viermi."

"Am depistat gîndaci şi viermişori în hrişcă, erau vizibil foarte bine, am pus pe capacul ca să-i arătăm, într-adevăr, metodistei."

"Tot ce am văzut că, într-adevăr gîndacul cela acolo a fost, sînt poze care confirmă. Au fost mai mulţi, dar unul avea picioare vine difinite."

De asemenea, părinţii spun că nu este pentru prima dată cînd ei depistează produse alterate pe mesele copiilor lor în grădiniţa.

"Săptămîna trecută vine din întîmplare o mămică şi a găsit macaroane cu lapte brînzit, a anunţat pe grup."

Iar conducerea grădiniţei neagă că în hrişcă au fost viermi.

"S-au depistat nişte impurităţi, nu viermi, s-au adus la cunoştinţă Direcţiei de sector, Direcţiei Generale, Centrului de Sănătate Publică, evident şi Agenţia pentru Siguranţa Alimentelor. S-a făcut un control, vinovaţii vor fi pedepsiţi", a spus directorul interimar al grădiniţei, Mariana Sclifos.

La faţa locului, au venit reprezentanţi ai Direcţiei Educaţie ai Capitalei, dar şi ai Centrului municipal de Sănătate Publică.

"Vom înăspri-o, vom dat prescripţii sanitare şi pentru Direcţia Educaţiei, Tineret şi Sport din sector şi vor fi verificate aceste prescripţii ca să nu se mai repete", a spus şeful Centrului de Sănătate Publică Chişinău, Luminița Suveică.

Pentru asemenea încălcări este prevăzută prescripţia sanitară şi o amendă administrativă de pînă la 200 de lei.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?