X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

PD începe ”operațiunea de curățare” a Guvernului

14 noi. 2017,, 12:10   Politică
7988 7

Activitatea fiecărui ministru și funcționar de stat delegat în funcție de PD va fi evaluată pînă la sfîrșitul anului, au anunțat astăzi reprezentanții formațiunii, citați de NOI.md.

Verificările demnitarilor au început la inițiativa liderului PD, Vlad Plahotniuc, și premierului Pavel Filip, și vor dura pînă la 19 decembrie curent. Membrii formațiunii nu exclud că acest proces de evaluare se va solda și cu demisii la Guvern.

„Criteriile de evaluare sînt foarte simple - analiza agendei de lucru a fiecărui ministru din partea PD, dacă aceasta corespunde cu așteptările cetățeanului, dacă răspunsurile date și acțiunile întreprinse vin în interesul cetățeanului, dacă există transparență”, a explicat purtătorul de cuvînt al PD, Vitalie Gămurari.

El a precizat că în procesul de evaluare a demnitarilor de stat vor fi luate în calcul multiplele adresări ale cetățenilor către instituțiile de stat, dar și sondajele de opinie.

„Dacă în anumite condiții rezultatele vor fi negative, vor fi și demisii. Nimeni nu a venit pentru o viață întreagă în funcția de ministru sau de șef al unei agenții de stat”, a adăugat Gămurari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?