Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O femeie a descoperit după 70 de ani cine pune flori la mormîntul fratelui ei

14 noi. 2017,, 03:30   Externe
5752 0

Aproape toată viața, Ann Kear a încercat să afle cine este persoana care nu doar că-și amintește de fratele ei, decedat la vîrsta de 12 ani, dar și care merge la mormîntul acestuia și depune flori.

Misterul a fost elucidat după 70 de ani, cînd a descoperit că persoana misterioasă este prietenul din copilărie al fratelui ei, care a fost alături de acesta cu puțin timp înainte să moară, relatează bbc.co.uk. Karl Smith a murit în 1947, cînd avea doar 12 ani. Se afla într-o tabără de cercetași, cînd și-a pierdut viața în urma unui accident. S-a înecat în lacul aflat în apropiere de tabără. Ulterior, el a fost înmormîntat într-un cimitir din apropiere de orășelul său natal, Cheltenham.

De atunci, sora lui, care avea doar șapte ani în momentul tragediei, a mers cu regularitate la mormîntul fratelui ei. Ann Kear, acum în vîrstă de 77 de ani, era adesea suprinsă de faptul că erau flori la mormîntul lui Karl, precum și cîte un poem. Se întreba cine este persoana care nu a uitat de fratele ei. Și-a pus această întrebare timp de aproximativ șapte de decenii. A aflat acum și răspunsul. „Străinul” era prietenul din copilărie al fratelui ei.

Ronald Seymour-Westborough (84 de ani) a fost apropiat de Karl și a dormit cu el în cort, cu o noapte înainte ca acesta să moară înecat. El nu știa că prietenul său din copilărie avea o soră, așa că nu știa că este căutat. De partea cealaltă, Ann a spus că este „minunat” să descopere un fost prieten apropiat de fratele ei, de care nu o leagă multe amintiri.


Misterul a fost elucidat după șapte decenii, cu ajutorul jurnaliștilor BBC. Întreaga poveste a fost prezentată în cadrul unui reportaj numit „Străinul de la mormântul fratelui meu”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?