Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Soros și Rockefeller, contra reducerilor impozitelor pentru cei bogați

13 noi. 2017,, 21:00   Externe
2688 0

Circa 400 de miliardari și milionari americani solicită Congresului SUA să nu reducă impozitele pentru cetățenii bogați.

Printre acei care au semnat solicitarea se numără: finanțatorul George Soros, designerul de îmbrăcăminte Eileen Fisher, precum și investitorul și filantropul Stephen Rockefeller, scrie The Washington Post. Propunerea Partidului Republican de a reduce impozitele pentru bogați în momentul, cînd datoria națională a țării este foarte mare și inegalitatea veniturilor cetățenilor a atins maximumul său din anii 1920, este eronată, consideră autorii recursului.

Ei consideră că taxele pentru cetățenii bogați trebuie să fie ridicate, nu reduse. Profiturile companiilor americane se află la niveluri record, iar bogații nu mai au nevoie de și mai mulți bani, este subliniat în solicitarea înaintată Congresului. Guvernul trebuie să aloce fonduri pentru scopurile de pe urma cărora să beneficieze toți cetățenii: educație, știință, proiecte de infrastructură, întreținerea programului de asigurări de sănătate Medicaid, consideră autorii scrisorii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?