În curînd va avea loc ședința Grupului de prietenie Moldova-Rusia

În curînd va avea loc ședința Grupului de prietenie Moldova-Rusia

Pînă la sfîrșitul anului 2017, la Moscova va avea loc o întîlnire a Grupului interparlamentar de prietenie Republica Moldova - Federația Rusă cu participarea deputaților din Duma de Stat a Rusiei și ai Parlamentului Republicii Moldova.

Acest lucru a fost anunțat de președintele țării, Igor Dodon, în cadrul unei întîlniri la Moscova cu președintele Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, la care a participat și președinta Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, relatează NOI.md.

Potrivit unui comunicat al Serviciului de presă al șefului statului, în cadrul dialogului părțile au discutat subiecte referitoare la cooperarea interparlamentară dintre cele două ţări, în special, reluarea activităţii Grupului interparlamentar de prietenie Moldova-Rusia.

Igor Dodon a menționat că pînă la sfîrșitul anului 2017, la Moscova va avea loc ședința Grupului interparlamentar de prietenie, cu participarea deputaților din Duma de stat și Parlamentul Republicii Moldova. Iar în anul 2018 o astfel de ședință va avea loc la Chișinău.

„Restabilim dialogul și parteneriatul strategic dintre țările noastre. Am reușit la nivel de președinți ai Rusiei si Moldovei, acum la nivel de parlamente. Urmează la nivel de guverne”, a subliniat șeful statului.

 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Întrebări - Răspunsuri

Întrebări arzătoare și răspunsuri la ele găsiți la noua noastră rubrică „Întrebări-Răspunsuri”


captcha

Sondaj Toate

load