X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Tinerii din Moldova au făcut furori pe scena de la Vocea României (VIDEO)

11 noi. 2017,, 12:30   Showbiz
5475 0

Ultimele confruntări de la Vocea României au adus emoții mari pentru cinci tineri din Moldova.

Concurenții au reușit să impresioneze prin contrastul vocilor, dar cu părere de rău, nu toți au trecut în live-uri. La următoarea etapă o vom putea auzi pe Lidia Isac, care s-a duelat în această seară cu moldoveanca Axenia Șova și pe Olga Roman, care a cîntat împreună cu Laura Voinu.

Lidia Isac, tînăra care ne-a prezentat țara la Eurovision la Stockholm anul trecut și a participat la concursul The Voice Franța, trece în următoarea etapă la Vocea României. La ultima ediție de confruntări, Lidia s-a duelat cu moldoveanca Axenia Șova, care la fel, are o voce fenomenală. Interpretele au cîntat piesa lui LeAnn Rimes – „The Story”.


Dima Trofim a evoluat în etapa duelurilor de la Vocea României alături de Ioana Barbă. Tinerii au interpretat piesa „Somebody That I Used to Know” a lui Gotye. Au cîntat din suflet și au demonstrat că vocile lor merită ascultate.


Piesa Andrei „Iubirea schimbă tot” a fost alegerea lui Smiley pentru frumoasele și talentatele moldovence Olga Roman și Laura Voinu.


Antrenorul a ales să meargă mai departe cu Olga, interpreta este o tînără de 24 de ani din Chișinău, care în pofida faptului că lucrează în patru locuri odată, a reușit să facă și muzică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?