Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

"Aeroflot", atacat în judecată din cauza ambalajului, care foșnea prea tare

11 noi. 2017,, 03:00   Externe
2371 0

"Aeroflot" s-a confruntat cu cazul că a fost atacat în judecată, după ce un pasager a depus legal pretenția în legătură cu foșnetul excesiv al pungilor alimentelor.

Locuitorul orașului Soci, Lev Levcenko, a depus o petiție la Judecătorie Presnenski din Moscova împotriva Companiei Aeriene "Aeroflot" cu solicitarea de a-i fi acordate despăgubiri pentru daunele morale cauzate, în valoare de 1 milion de ruble, fără o copeică. Potrivit spuselor pasagerului, el nu a putut dormi, din cauză că ambalajul în care era servită mîncarea la bordul avionului, foșnea prea tare.

Mai tîrziu însă Levcenko a decis să-și retragă petiția. "Am fost sunat de către o reprezentantă a unui careva Departament de deservire a clienților, din cadrul Companiei Aeriene "Aeroflot". Mi-a raportat despre examinarea petiției depuse de mine, promițînd să rezolve această problemă, spunîndu-mi totodată că doleanțele mele au fost auzite de conducere", a povestit pasagerul, precizînd că conversația cu reprezentantul companiei a fost "plăcută și convingătoare".

Deși, după cum menționează avocații, o astfel de petiție nu avea oricum perspective juridice, transmite RIA "Novosti".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?