X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Consiliul de administrație a Fondului Ecologic Național a fost extins

11 noi. 2017,, 14:30   Societate
2944 0

Guvernul a aprobat noua componență a Consiliului de administrație al Fondului Ecologic Național și extinderea acesteia de la 5 la 7 persoane, relatează NOI.md.

Modificările respective la Regulamentul privind fondurile ecologice, adoptate de Cabinetul de miniștri, au fost publicate în Monitorul oficial.

După cum a menționat anterior ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtcă, operarea modificărilor a fost condiționată de reorganizarea unui șir de ministere efectuată anterior și modificarea denumirii acestora în cadrul noii structuri a Guvernului.

Totodată, inițial s-a prevăzut ca din componența noului consiliu de administrație a Fondului, ca și anterior, să facă parte 5 persoane: ministrul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, secretatul de stat al acestui minister, responsabil pentru mediu și resurse naturale, cîte un reprezentant din partea Ministerului Finanțelor, Ministerului Economiei și Infrastructurii și un reprezentant al unei organizații ecologice neguvernamentale (promovat de adunarea generală a organizațiilor publice neguvernamentale în cazul rotației anuale).

Însă, după cum a menționat Vasile Bîtcă, în cadrul consultărilor suplimentare s-a decis să se majoreze componența acestui Consiliului pînă la 7 persoane, din contul includerii în el a reprezentantului Cancelariei de Stat și Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?