X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Nepoata lui Donald Trump le-a furat inimile chinezilor (VIDEO)

10 noi. 2017,, 20:30   Externe
2864 0

Deși mass-media au acoperit substanțial vizita în China a președintelui american, Donald Trump, nepoata sa, care la 6 ani cîntă și recită în mandarină, este cea care i-a cucerit pe chinezi, relatează joi AFP.

Cu prilejul vizitării Orașului Interzis, Donald Trump i-a arătat pe tabletă omologului său chinez, Xi Jinping, cum nepoata sa, Arabella, cîntă și recita în mandarină.

După ce i-a salutat în chineză: 'buni Xi' și 'buni Peng', (soția liderului chinez), Fetița a cântat și a recitat un poem vechi, îmbrăcată într-o rochiță tradițională.

Arabella este fiica lui Ivanka Trump și Jared Kushner.

O performanță care a primit calificativul 'A+', apreciase Xi Jinping, potrivit agenției China Nouă, care a difuzat amplu acest moment pe internet. Clipul a fost difuzat joi seară și la dineul oferit în onoarea lui Donald Trump la Palatul Poporului din Beijing.


Internauții chinezi au fost la rândul lor încîntați de talentele micuței Arabella. "Este atât de drăguță", a scris pe Weibo, un internaut exprimând un sentiment împărtășit de întreaga lume.

"Să sperăm că se mărită cu un chinez", a adăugat el pe ton de glumă.

Micuța Arabella are o babysitter chineză care o învață limba mandarină, declarase într-un interviu Ivanka Trump, fiica și consiliera președintelui american.

Ivanka postează frecvent pe rețelele de socializare clipuri cu fiica sa cântând în chineză. Ea a dus-o chiar pe Arabella la Ambasada Chinei din Washington, cu prilejul sărbătoririi Anului Nou chinezesc, la începutul lui 2017.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?