Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

PD condamnă „campania murdară” în prag de referendum

10 noi. 2017,, 17:30   Politică
3915 6

Partidul Democratul și-a exprimat dezacordul față de folosirea unor instrumente murdare de luptă în campania electorală pentru referendumul local, comunică NOI.md.

Poziția a fost exprimată prin intermediul unei declarații publice. „În legătură cu campania murdară desfăşurată în ultimele zile în spaţiul public, Partidul Democrat îşi exprimă totalul dezacord faţă de cei care apelează la astfel de instrumente murdare de luptă, fie că vorbim de încălcarea dreptului la viaţă privată a unei persoane, campanii de manipulare sau alte asemenea acţiuni. Considerăm că prin astfel de acţiuni toată lumea are de pierdut - atît autorii, cît şi victimele campaniilor de denigrare, dar şi opinia publică, obligată să asiste la aceste momente inacceptabile”, se arată în mesajul formațiunii.

Partidul a cerut Consiliului Coordonator al Audiovizualului să intervină cu mijloacele legale de care dispune pentru ca spaţiul audiovizual să nu fie contaminat cu astfel de campanii de denigrare.

„Cel mai bun răspuns pe care societatea ar putea să-l dea celor care apelează la astfel de metode murdare este o ignorare totală a informaţiilor pe care aceştia le plasează în spaţiul public - un semnal clar că astfel de campanii nu îşi ating ţinta şi o atitudine prin care să descurajeze apariţia de noi astfel de situaţii inacceptabile”, se mai arată în declarația democraților.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?