X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Cum arată tînăra care a fost încoronată Miss Venezuela 2017 (FOTO)

10 noi. 2017,, 23:01   Externe
3760 0

Bruneta Sthefany Gutiérrez, reprezentanta statului Delta Amacuro (nord-est), a cîștigat joi concursul de frumusețe Miss Venezuela, primind coroana de la actuala regină Keisy Sayago, și urmînd să plece peste cîteva zile în SUA pentru a reprezenta țara la Miss Univers, relatează EFE.

Noua regină are 18 ani și "măsuri perfecte" — 90 de centimetri la bust coapse și 60 de centimetri în talie — este studentă la Drept și se definește ca o persoană "constantă, luptătoare și optimistă".

La sesiunea de întrebări ea a asigurat că nu a renunțat la niciun principiu moral pentru a participa la concursul Miss Venezuela, cunoscut drept "fabrica de regine" și le-a încurajat pe tinere să nu renunțe la valori în drumul lor spre cucerirea obiectivelor.

Reprezentanta din Delta Amacuro — care se poate lăuda cu un păr lung și negru, fapt ce i-a atras titulatura de "Miss Plete" a învins-o pe reprezentanta statului Vargas, Veruska Ljubisavljevic, care va reprezenta Venezuela la concursul internațional Miss World.

Spectacolul a fost marcat de o rememorare istorică a concursului, devenit un fenomen social prin excelență al venezuelenilor și care joi a sărbătorit ediția cu numărul 65, încercînd să păcălească austeritatea care domnește în țară ca urmare a profundei crize economice.


Venezuela este una din țările cele mai premiate la concursurile globale de frumusețe precum Miss World și Miss Univers și a obținut chiar un Record Guinness fiind țara ale cărei reprezentante au obținut titlul de Miss Univers doi ani la rînd. Venezuela este de asemenea țara care a obținut titlul de Miss Univers de șapte ori.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?