X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Municipalitatea a achiziționat utilaj performant pentru tocarea crengilor (FOTO)

9 noi. 2017,, 14:11   Capitala
2276 0

Municipalitatea a achiziționat un nou utilaj destinat pentru mărunțirea masei lemnoase acumulată în urma calamităților naturale produse în capitală în data de 20-21 aprilie curent.

Utilajul este pe platformă mobilă și are o capacitate de prelucrare de circa 50-60 metri cubi pe oră. Astfel, tocătorul va fi folosit de către serviciile de municipale de gospodărire a spațiilor verzi, prioritar la cele 3 depozite improvizate din capitală pentru acumularea crengilor uscate, amplasate pe str. Transnistriei, str. Doina și din zona industrială a orașul Vatra.

Potrivit viceprimarului capitalei, Nistor Grozavu, procurarea acestui tocător era o necesitate stringentă pentru municipalitate, în special pentru lichidarea consecințelor calamităților naturale din primăvara anului curent.

„Ne propunem ca în circa 2-3 săptămîni să fie tocată toată cantitatea de crengi acumulată la depozitele amenajate temporar din capitală, iar ulterior acest utilaj să fie amplasat în funcție de priorități în parcurile capitalei, acolo unde serviciile municipale nu au reușit încă să intervină”, a specificat funcționarul.

Tocătorul de crengi este de producție italiană și a costat circa 1,8 milioane lei, surse alocate din bugetul municipal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?