X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Cele mai bune fotografii de pe Instagram din luna octombrie

9 noi. 2017,, 05:01   Externe
5600 0

În octombrie, utilizatorii Instagram, care numără acum circa 800 de milioane, au fotografiat toamna și au așteptat Halloween-ul, iar editorii rețelei sociale, ca întotdeauna, au selectat cele mai impresionante fotografii.

În atenția lor au ajuns călăreții brazilieni, nunta indiană și astronautul siberian. "Lenta.ru" le împărtășește cititorilor cele mai reușite descoperiri ale sale.

O utilizatoare a Instagram llr.photographie a surprins acest cadru în Golful Biscaya din Hendaye, cel mai de sud-vest oraș din Franța.

Această frînghie este întinsă deasupra or. Rio de Janeiro, la o înălțime atît de mare, încît este periculos de moarte să umbli pe ea fără asigurare. "Mersul pe jos la mare altitudine nu este un sport, ci un mod de viață, - spune fotograful brazilian Murilo Vargas. - Aici esențială este combinația dintre natură și adrenalină. Trebuie să fim pregătiți pentru acest lucru, atît din punct de vedere fizic, cît și din punct de vedere emoțional. O stare de sănătate bună și antrenamentele permanente sînt necesare".


Fotograful din New York, Tim Davies, a găsit o bucată de plajă la bordul automobilului.

Nunta pitorească indiană e umbrită de faptul că mireasa este încă copil. "Se pare că fetele de aici se nasc doar pentru a se căsători", spune fotoreporterul Agenției Informaționale Reuters, S. Khandelwal, care a realizat această fotografie în orașul Shravasti "Ele nu știu că se poate trăi altfel".

"Sînt sigur că Planeta noastră și noi, care sîntem parte integrantă a ei, sîntem fiecare dintre noi – un Cosmos", scrie fotograful de la Novosibirsk Alexander Ivaneț. - Sîntem deja în El, trebuie doar să privim în interiorul nostru. Explorînd lumea iar și iar, trebuie să nu uităm că sîntem oaspeți în El și trebuie să avem grijă de frumusețea nesfîrșită a acestuia".

Fotograful finlandez Daniil Taipale a urmărit sosirea toamnei în vecinătatea orașului Kuusamo, din partea de nord-est a țării, de unde la o aruncătură de băț se află Rusia.

Și în Turcia este tot toamnă. Fotograful Ilkin Karacan Karakuş a făcut această fotografie în orașul Bolu, care se află la jumătate de distanță dintre Ankara și Istanbul.

Fotograful Mark Abramson din New York a surprins o scenă interesantă și a reușit să o prindă cu obiectivul. Cînd a pus cadrul pe Instagram, norocul a continuat: din întîmplare, fotografia a ajuns să fie văzută de un tînăr de pe posterul-anunț. "M-am fotografiat pentru acesta acum zece ani, cum pot să o folosească pînă astăzi?" se arată surprins bărbatul în comentariile sale.

S-ar părea ca fata înoată, însă aceasta este doar o iluzie. De fapt, ceea ce vedeți nu este o piscină reală și în ea nu este apă. Fotograful Ayane Motomitsu s-a familiarizat cu lucrările artistului argentinian Leandro Ehrlich în Muzeul de Artă al secolului al XXI-lea din orașul japonez Kanazawa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?