X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3995

Grupare criminală încătușată de polițiști (VIDEO)

7 noi. 2017,, 13:00   Societate
4189 0

În urma unor acţiuni speciale de investigaţii, a fost demascată activitatea criminală a trei persoane implicate într-un şir de furturi pe teritoriul capitalei, notează NOI.md.

De obicei, aceştia furau cărucioare pentru copii, biciclete, trotinete etc. Membrii grupului criminal s-au dovedit a fi doi indivizi cu vîrstele de 22 şi 24 de ani, precum şi soţia unuia dintre aceştia, în vîrstă de 22 de ani, domciliaţi în comuna Stăuceni.

Conform datelor constatate de către poliţişti, aceştia ar fi comis cel puţin 15 furturi de acest gen pe teritoriul capitalei. Bunurile furate erau vîndute imediat unor intermediari la preţuri simbolice. În cadrul investigaţiilor desfăşurate poliţiştii au depistat camerele de supraveghere care au surprins indivizii într-un bloc de locuit de unde au furat cîteva trotinete şi un cărucior pentru copii. Aceştia şi-ar fi recunoscut vinovăţia, iar o parte dintre bunurile furate au fost depistate la domiciliul unuia dintre bănuiţi, care au fost ridicate şi urmează a fi reîntoarse proprietarilor.

Actualmente cei doi au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore, iar bănuita este cercetată în stare de libertate, întrucît are la întreţinere un copil. Potrivit legislaţiei penale în vigoare, bănuiţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani pînă la 6 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?