Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Melania Trump a primit o lecție de caligrafie în Japonia (FOTO)

8 noi. 2017,, 00:30   Externe
4025 0

În timpul cele de-a doua zile petrecute în Japonia, Melania Trump a luat lecții de caligrafie japoneză în timpul unei vizite pe care a realizat-o alături de soția premierului Abe la o școală elementare.

Prima Doamnă Melania Trump a petrecut dimineața celei de-a doua zi în Japonia, fiind soția unui demnitar, l-a însoțit pe Donald Trump într-o vizită la împăratul și împărăteas Japoniei, scrie cnn.com. Acolo, îmbrăcată într-o rochie Christian Dior, bleomarin, a stat și a vorbit cu împărăteasa Michiko prin intermediul unui translator, în timp ce soții lor, situați mai departe, au făcut același lucru.

După o întîlnire a demnitarilor din Japonia și Statele Unite, a venit timpul ca Melania și prima doamnă a Japoniei, Akie Abe să se despartă de soții lor și să aibă parte de un program propriu. În timp ce președintele se îngrijește de manifestări militare și ceremonii, soția lui a demonstrat că preferă mai multă interacțiune intimă, mai ales cu copiii. Probabil că de aceea ea și soția premierului Abe au vizitat Școala Elementară Kyobashi Tsukiji.


La vederea celor 200 de elevi în uniforma adunați să o salute în sala de gimnaziu a școlii, chipul lui Trump s-a luminat. A îmbrățișat mai mulți copii, a dar mîna cu ei și a făcut o fotografie de grup, unde, ca și copiii, a făcut semnul păcii cu cele două degete. Apoi a urmat o lecție de caligrafie caligrafie japoneză, iar Prima Doamnă a fost încîntată să-i vadă pe copii cum desemnează și s-a arătat dornică să încerce și ea atunci când a fost invitată să facă asta.

Cînd Abe și Trump au părăsit școala elementară, o trupă a interpretat „Over the Rainbow”, iar cei mai tineri studenți au fluturat cu entuziasm mici steaguri americane și japoneze. Cele două au luat apoi masa la Palatul Akasaka.

Donald și Melania Trump efectuează un turneu de 11 zile în Asia, în cadrul căruia vizitează Japonia, Coreea de Sud, China, Vietnam și Filipine. Acesta este cel mai îndelungat turneu efectuat de un lider american în zonă în ultimii 25 de ani. Totodată, călătoria are loc în contextul tensiunilor dintre SUA și Coreea de Nord, privind programul nuclear și programul balistic ale Phenianului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?