Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Biroul de la Primărie a lui Chirtoacă a fost ocupat de către Silvia Radu (FOTO)

6 noi. 2017,, 14:49   Capitala
3178 3

Edilul suspendat Dorin Chirtoacă a rămas fără biroul din incinta Primăriei Chișinău. Primara interimară al municipiului Chișinău Silviu Radu urmează să preia astăzi biroul lui Chirtoacă.

Informația a fost confirmată pentru TV8 de către șeful Serviciului relații cu publicul din cadrul Primăriei capitalei, Vadim Brînzaniuc. Urmează ca lucrurile liberalului să fie depozitate în cadrul instituției.


Reamintim că, astăzi, fostul primar general interimar al municipiului Chișinău, Nistor Grozavu a semnat două dispoziții prin care au fost numiți doi viceprimari, Silvia Radu și Ruslan Codreanu. În dispoziția de numire a Silviei Radu în funcția de viceprimar se precizează și faptul că anume ea va asigura interimatul de primar general, în caz de absență sau imposibilitate de exercitare a funcției. „Doamna Silvia Radu este o propunere foarte bună pentru a aduce modernitate și eficiență în managementul Primăriei, are o experiență bogată, vine din zona tehnocrată și cred că va aduce schimbări importante în activitatea instituției”, a menționat Grozavu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?