Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Încă o funcție în palmaresul PPEM. Leancă, mulțumit de numirea lui Codreanu

6 noi. 2017,, 11:52   Politică
2737 3

Președintele PPEM, Iurie Leancă, l-a felicitat pe colegul său de partid Ruslan Codreanu cu ocazia numirii lui în funcția de viceprimar al capitalei, comunică NOI.md.

El și-a exprimat convingerea că numirea lui Codreanu în funcția de viceprimar reprezintă o nouă șansă pentru modernizarea capitalei. „Sînt sigur că din această poziție va reuși ceea ce și-a propus alături de echipa PPEM din Consiliul municipal Chișinău: modernizarea Primăriei, crearea ghișeului unic, lupta împotriva corupției din cadrul instituției sau introducerea tichetelor electronice în transportul public”, a menționat Iurie Leancă.

Liderul PPEM a subliniat că îl va sprijini pe Ruslan Codreanu în toate demersurile ce vor avea la bază interesul chișinăuienilor. „Îi doresc ca acest început să fie unul de bun augur în administrarea capitalei”, a conchis Iurie Leancă.

Amintim că Ruslan Codreanu a fost numit în funcția de viceprimar după semnarea unei decizii în acest sens de primarul general interimar, Nistor Grozavu. Ulterior, acesta a anunțat că îi transmite atribuțiile sale Silviei Radu, după ce Codreanu a refuzat preluarea funcției de primar general interimar.

Menționăm că Ruslan Codreanu este președinte al fracțiunii PPEM în Consiliul municipal Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?