Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Ce își propune să schimbe la Primărie unul dintre viceprimarii Chișinăului

6 noi. 2017,, 10:01   Societate
4134 5

Ruslan Codreanu, viceprimarul numit astăzi în funcție, își propune să continue lupta cu birocrația și corupția din structurile Primăriei, notează NOI.md, citînd o postare a acestuia de pe Facebook.

Acesta le-a mulțumit colegilor din Partidul Popular European pentru susținere, menționînd că va depune toate eforturile pentru a aduce Primăria cît mai aproape de cetățeni.

Potrivit lui Codreanu, una dintre prioritățile sale imediate va fi îmbunătățirea dialogului dintre cetățeni și societatea civilă cu Primăria mun. Chișinău pentru a dezvolta proiecte urbane durabile.

„Începînd cu mandatul de consilier municipal, am spus în repetate rînduri că Primăria are probleme extrem de grave, de la corupție pînă la proasta administrare. Nu aș fi vrut să rămîn doar la critică și constatări. Din funcția de viceprimar voi sprijini modernizarea instituției, astfel încît interesul chișinăuianului să dicteze prioritățile Primăriei”, a scris Ruslan Codreanu.

Potrivit lui, nominalizarea sa în această funcție va contribui la deblocarea activităților din Primăria mun. Chișinău.


„Îmi pare rău că această nominalizare se face abia acum, într-o situație de criză, dar mă voi bucura dacă voi putea contribui la deblocarea acestei crize și la o redinamizare a activității Primăriei", a adăugat viceprimarul.

Ruslan Codreanu a activat în cadrul Cancelariei de Stat, unde a fost responsabil de reforma administrației și coordonarea asistenței externe. A făcut parte din echipa de negociatori cu Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?