Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Capitala s-a ales cu doi viceprimari noi și a rămas fără primar interimar

6 noi. 2017,, 08:59   Capitala
2793 0

Oficial, fosta directoare a companiei „Gas Natural Fenosa”, Silvia Radu, și consilierul municipal PPEM, Ruslan Codreanu, au fost numiți în calitate de viceprimari ai capitalei, notează NOI.md.

Anunțul a fost făcut de către primarul interimar, Nistor Grozavu, acesta menționînd, totodată, că se retrage din funcția de primar interimar.

„Am acceptat acest interimat din cauza unei situații de criză în ideea că aceasta va fi pentru o perioadă scurtă. Așa am spus cînd am revenit la serviciu. Nu-mi doresc să ocup acesta funcție contrar Consiliului municipal Chișinău (CMC). Am acceptat doar ca să deblochez activitatea Primăriei Chișinău. Pe moment, este nevoie de o echipă completă, dar după ce am discutat cu fracțiunile am înțeles că nu este voință politică”, a declarat Nistor Grozavu.

El a mai menționat că, potrivit legii, în cazul în care CMC de două ori nu votează sau scoate de pe ordinea de zi un anumit subiect, primarul poate să numească în funcție viceprimarii.

„Vă anunț că Silvia Radu și Ruslan Codreanu sînt numiți oficial. Am semnat azi dimineață două dispoziții de funcții”, a adăugat Nistor Grozavu, precizînd că astăzi este ultima ședință a Primăriei pe care o va gestiona, următoarele fiind prezidate de Silvia Radu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?