Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un bărbat prins cu acte false la vamă

3 noi. 2017,, 09:49   Societate
2547 0

Aangajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat următoarele acțiuni ilegale.

- opt persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;
- două tentative de transportare ilegală a bunurilor peste frontieră;
- o persoană a prezentat document falsificat;
- patru cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;
- cinci conducători auto au încălcat regulile de folosire a vinietelor;
- două încălcări a regulilor de transportare a călătorilor;
- o persoane pusă la consemn a fost reținută, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 48 190 traversări, dintre care un număr de 30 220 treceri ale cetățenilor R. Moldova. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 12 426 traversări, fiind înregistrat un număr mai mare de transport înmatriculat în R. Moldova - 6 649 traversări.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor. La fel, înainte de a porni la drum consultați aplicația ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport.
Ajunși în punctele de trecere, manifestați înțelegere, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

Amintim că în legătură cu unele lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere din cadrul terminalului marfar aflat în gestiunea Biroului Vamal Sculeni România, în perioada 26 octombrie – 04 noiembrie a.c., trecerea frontierei de către transportatorii de mărfuri este îngreunată și anevoioasă. Astfel, pentru evitarea aglomerărilor de autocamioane în punctul de trecere Sculeni și situațiilor incomode, autoritățile de frontieră recomandă transportatorilor de mărfuri să opteze pentru alte puncte de trecere din proximitate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?