Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Chiril Lucinschi comentează sentința dată fratelui său în România

3 noi. 2017,, 08:51   Societate
6173 7

După ce ședința de judecată în cazul său a fost amînată, Chiril Lucinschi, fostul deputat PLDM, a comentat sentința dată fratelui său în România.

Potrivit lui este o decizie regretabilă, iar România a legiferat o practică prin care de investitorii străini pot să-și bată "joc">Joc.

„Eu regret ceea ce se întîmplă acolo, fiindcă, prin această decizie, instanța a legiferat o practică cînd un investitor poate să vină în România să investească într-o companie avînd un partener. Partenerul poate să-și bată joc de investitorul respectiv, și pe urmă investitorul rămîne și cu sentință și banii nu sînt întorși.

Asta s-a întîmplat cu fratele meu. A venit, a investit bani într-o companie mare, a avut un partener. Partenerul a falimentat această companie și, în mod evident și clar, banii trebuiau să fie întorși, din păcate s-a mers pe altă cale, unde a participat și justiția. Este un partener – apropo denunțător profesionist. Este o persoană care a denunțat pe mai mulți în Romînia. Regret foarte mult această decizie”, a declarat Chiril Lucinschi.

Amintim că Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Republicii Moldova, a fost condamnat în România la 3 ani închisoare cu suspendare pentru șantaj, trafic de influență, fals în declarații și participație improprie în forma instigării la infracțiunea de fals intelectual.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?