X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Prințul George are un sport preferat

3 noi. 2017,, 03:00   Externe
2629 0

Prințul George a moștenit apetitul pentru sport de la părinții sai.

Mama sa, Ducesa de Cambridge, a dezvăluit, în cadrul unui eveniment oficial de ieri, că micuțul vlăstar regal dorește să ia lecții și că și-a ales deja un sport favorit. Kate Middleton a povestit că fiul său a dezvoltat o pasiune pentru tenis la evenimentul organizat de Lawn Tennis Association, unde s-a întîlnit și cu tenismena Johanna Konta, № 1 în Maria Britanie. Ducesa a dezvăluit că George își dorește cu ardoare să joace tenis, așa că s-a gîndit să-i dea chiar ea lecții, din moment ce și ea e pasionată de acest sport.

Singura problemă e că fiul său are doar patru ani, așa că e destul de greu să-l învețe. De aceea, i-a cerut sfatul antrenorului Sam Richardson de cum să-l ajute pe fiul său să-și dezvolte pasiunea. ”Mi-a spus că, momentan, George vrea doar să lovească mingea. Voia să știe cum poate să-l ajute, mai ales că, la vîrsta aceasta, îi e destul de greu să nimerească mingea. Mi-a zis că el chiar e interesat, dar că se concentrează prea mult pe lovitul mingii”, a relatat antrenorul discuția cu Ducesa de Cambridge.

Sam Richardson a mărturisit că Ducesa de Cambridge s-a consulatat vizavi de această problemă și cu mama lui Andy Murray. ”Mi-a spus că a vorbit cu Judy Murray și că aceasta i-a sugerat să îndepărteze racheta pentru o vreme, și să se distreze cu noțiunile de bază. Însă, George vrea să țină racheta în mână cât face aceste lucruri”, a mai dezvăluit Sam.


Așadar, viitorul rege ar putea începe, cît de curînd, lecțiile de tenis și, cu puțin antrenament, chiar să devină un jucător talentat, dat fiind faptul că genetica îl ajută!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?