Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Festivalul Artelor Marțiale la Chișinău (FOTO/VIDEO)

2 noi. 2017,, 15:11   Sport
3756 0

La Chișinău are loc Festivalul Taekwondo-ului. Copii cu vîrstele cuprinse între 6 și 14 ani își vor arăta măiestria la mai multe competiții, care se vor desfășura pe parcursul zilei de astăzi, relatează NOI.md.

Potrivit lui Oleg Ciornîi în cadrul cometițiilor, copii vor putea să își demonstreze abilitățile nu doar în sparing-uri, dar și la alte probe ale taekwondo-ului.

”Anume acest festival, oferă posibilitatea copiilor să își demonstreze abilitățile fără rețineri”, a menționalt Oleg Ciornîi, conducătorul Clubului ”Olimp”.

Festivalul este organizat de Centrul Sportiv-distractiv pentru Copii Panda Kids în colaborare cu Clubul Sportiv ”Olimp”.

Festivalul se află la cea de-a treia ediție, iar în acest an în cadrul comeptițiilor sînt prezenți copii din Moldova, Ucraina și Bulgaria. Organizatorii speră ca la edițiile următoare numărul participanților să fie mai mare, iar numărul țărilor participante să crească.


Părinții copiilor care au participat la Festivalul de Taekwondo s-au arătat încîntați de organizarea competițiilor și speră că astfel de evenimente, care oferă șansa copiilor de a se manifesta, să mai fie organizate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?