X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

O întrevedere importantă a diplomatului moldovean la Geneva

1 noi. 2017,, 13:40   Economie
2815 2

Comisia economică europeană a ONU va susține eforturile de asigurare a dezvoltării durabile a Republicii Moldova, relatează NOI.md.

Acest fapt l-a declarat Secretarul Executiv al Comisiei Economice pentru Europa a ONU (UNECE) Olga Algaerova în cadrul unei întrevederi cu reprezentantul permanent al Republicii Moldova pe lîngă oficiul ONU la Geneva, ambasadorul Tudor Ulianovschi care este de asemenea președintele Comitetului Capacități și Standarde în comerț a UNECE.

În cadrul întrevederii părțile au discutat chestiunile privind cooperarea între Moldova și UNECE, apreciind rezultatele preliminare obținute în cadrul realizării proiectului de asistență tehnică din partea UNECE în domeniul eliminării barierelor comerciale și regulatorii în Republica Moldova.

Interlocutorii au apreciat pozitiv mersul implementării de către Republica Moldova a Recomandărilor aprobate la 12 aprilie 2017 în cadrul Reuniunii Comitetului, precum și necesitatea armonizării asistenței tehnice acordate de către UNECE cu asistența tehnică oferită de către Uniunea Europeană Republicii Moldova.

La rîndul său, Secretarul Executiv al UNECE Olga Algaerova a reiterat disponibilitatea sprijinirii în continuare a tuturor eforturilor în scopul asigurării dezvoltării durabile ale Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?