X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ghimpu și Chirtoacă, criticați dur de Urechean

1 noi. 2017,, 10:50   Politică
20131 8

În toți acești ani de cînd se află în fruntea Primăriei, Dorin Chirtoacă a fost executantul direct al indicațiilor lui Mihai Ghimpu, consideră fostul primar al capitalei Serafim Urechean, citat de Noi.md.

El a remarcat în cadrul emisiunii „Important” că liderul liberalilor nu făcut nimic bun pentru țară, apărîndu-și doar propriile interese. „Ghimpu să-și asume deplina responsabilitate de halul în care a ajun acest tînăr, care nu mai este tînăr deja. Ghimpu a speculat întotdeauna, a fost un jucător care s-a ținut numai de interesele lui personale și nu i-a păsat de soarta și viitorul acestei țări. Spuneți-mi măcar un lucru făcut cu tîlc de acest gentelman, la toate funcțiile pe care l-e ocupat pînă acum?”, a spus revoltat Urechean.

Fostul edil mai afirmă că Dorin Chirtoacă a scăpat ușor, avînd în vedere gravitatea abuzurilor comise în administrarea orașului. Totodată, Urechean este de părere că primarul suspendat nu are de ce se plînge de referendum, pe care îl vede ca pe un exercițiu democratic.

„Dacă e să ne aprofundăm în situația economică a Chișinăului, el să zică mulțumesc că s-au agățat doar de parcări. Este una din cele mai puțin grave încălcări pe care le are la cheremul lui Dorin Chirtoacă. Am greșit și eu cum au greșit și acele sute de mii de oameni care l-au votat. Referendumul este un examen, înseamnă să mergi la sfat cu poporul. Ce atîta smiorcăială în jurul acestui referendum”, a adăugat Serafim Urechean.

Serafim Urechean a dat o apreciere și activității primarului interimar Nistor Grozavu, precizînd că el este principalul vinovat de nerespectarea Planului urbanistic general al municipiului.


„Locul lui Grozavu în cea mai bună situație este la catedră, și nu aici. Este planul urbanistic general al Chișinăului, trebuie să te conduci de el, dar nu de indicații. Știu că lui i se dădeau indicații direct, iar el săracul, ca să-și păstreze funcția, semna orice prostie”, a comentat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?