X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Dodon se va întîlni cu Papa Francisc

31 oct. 2017,, 15:21   Politică
2689 3

Președintele Igor Dodon a anunțat că urmează să plece într-o vizită de lucru în Italia. Mai mult, șeful statului are în plan să se întîlnească cu Sergio Mattarella, președintele Republicii Italiene, și cu Papa Francisc.

„Am avut o întrevedere cu E.S. Valeria Biagiotti, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Italiene în Republica Moldova.

În cadrul întrevederii am discutat mai multe subiecte legate de consolidarea și fortificarea relațiilor bilaterale dintre statele noastre. Am remarcat că Moldova are așteptări destul de mari în legătură cu preluarea de către Republica Italiană a președinției OSCE peste cîteva luni.

În mod special ne-am axat pe agenda vizitei de lucru pe care o voi avea în perioada 4-6 noiembrie în Italia. În cadrul acesteia este preconizată întrevederea cu dl Sergio Mattarella, Președintele Republicii Italiene, cu Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc, cu reprezentanții cercurilor de afaceri italieni și cu diaspora moldovenească de la Roma”, a anunțat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?