Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Irina Rimeș a lansat videoclipul la piesa „Cosmos” (VIDEO)

31 oct. 2017,, 16:01   Showbiz
7831 1

„Cosmos” este cel mai recent videoclip lansat de Irina Rimeș. Acesta este rezultatul unei colaborări cu regizorul Bogdan Paul. Melodia este inclusă în albumul #DespreEl, fiind lansată sub egida Quantum Music.

Irina Rimeș a lansat un nou videoclip de pe albumul #DespreEl. „Cosmos” este a șaptea piesă de pe albumul care este deja disponibil în format digital și care urmeaza să fie lansat în luna noiembrie în format fizic.

„Cosmos” a fost regizat de Bogdan Paun, iar filmarile au durat trei zile. Cîntăreața, împreună cu echipa sa, au filmat două zile în Bulgaria și o zi într-un studio din București, unde Irina a fost nevoită să stea într-o piscină plină cu apă rece timp de 20 de ore. Sentimentele și emoțiile pe care Irina Rimeș le-a pus pe hartie sînt evidențiate de cadrele din clip, în care fiecare dintre noi se regăsește, relatează urban.ro.

„Cosmos” este piesa care mă definește ca artist, ca interpret, compozitoare, femeie, om și suflet. „Cosmos” este copilul meu, născut din dragoste și făcut cu dragoste. Vă dăruiesc un cosmos, unul mic dar unic, frumos, consistent, plin de trăiri în care veți resimți ecoul propriilor voastre experiențe. Vă multumesc… aveți grija de el, cosmosul vostru!”, spune Irina.

#DespreEl, este un album inspirat din sentimente, experiențe, trăiri și emoție. Irina Rimeș și-a pus viața pe hîrtie și le oferă fanilor povestea ei. Albumul conține zece piese la care artista a colaborat cu Andi Banică, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga si Cătălin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteață.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?