X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un adolescent a ameninţat că se aruncă de la etajul unui cămin studenţesc

31 oct. 2017,, 09:01   Societate
1980 0

Un minor de 17 ani a pus aseară pe jar poliția din sectorul Botanica al Capitalei. Acesta amenința că se aruncă de la etajul trei al unui cămin studenţesc.

După cîteva ore, tînărul a renunţat la idee fiind convins de un poliţist al Batalionului de Reținere Operativă.Băiatul a refuzat să spună de ce a recurs la acest gest.

Poliţia a fost alertată de oamenii care treceu prin preajmă şi l-au observat. Inspectorul de poliţie Leonid Cuşnir, cel care l-a salvat de la moarte, spune că i-a trebuit mai mult de o oră ca să-l convingă pe băiat să renunţe la ideea de a se sinucide.

"Am discutat cu persoana. Într-un moment persoana a făcut un pas spre noi și împreună cu maestrul căminului l-am prins de mînă și l-am tras în interiorul clădirii", a menţionat Leonid Cuşnir, polițist BRO.

Băiatul a fost dus la inspectorat pentru a fi interogat. Potrivit poliției, el nu este la prima tentativă de sinucidere. Martorii spun că tînărul a recurs la acest gest din cauza unei fete.

"El era în stare de ebrietate. După cum am auzit de la prietenii lui, el a recurs la acest gest din cauza unei prietene", a spus un martor.

Tînărul este din raionul Hîncești și studia la Școala Profesională numărul 3, căreia îi aparține căminul. În urmă cu o săptămînă el a fost exmatriculat. Poliţiştii urmează să ia legătura cu părinţii băiatului. Aceștia riscă să fie amendați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?