X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Noua locuință a lui Tudor Pînzari este asemeni colibei de lîngă Palatul Republicii

30 oct. 2017,, 17:31   Societate
3407 0

A primit casa mult dorită, dar nu se poate bucura de ea. Noua locuință a veteranului razboiului de la Nistru, Tudor Pânzari este asemeni colibei de lângă Palatul Republicii în care a trăit 7 ani.

Acoperișul este stricat, podul stă să cadă, iar pardoseala este găurită. Tudor Pânzari se plânge că nu are cu ce face reparație. Spune că și-ar fi ales o casă mai bună în altă parte, dar a fost obligat de instanța de judecată să se mute la Căusșni, iar de 10 mii de euro a găsit-o doar pe aceasta, scrie protv.md.

“Asta e casa mea".

Tudor Pânzari s-a mutat în casa de la Căușeni, vineri. Se plânge că locuința este avariată. Aproape în fiecare camera, podul stă să cadă.

“O să-mi cadă în cap...”.


La bucătarie găsești doar o chiuvetă, dar care este practic inutilă, deoarece nu este apă.

“Soția mai aduce apă.. soba e veche, ușa nu se închide“. Tudor Pânzari spune însă că a fost obligat prin hotărâre de judecată să caute o locuința la Căușeni, de unde a plecat după ce i-a fost demolată casa. Cu cei 10 mii de euro oferiți de autoritățile locale, el spune că nu a putut cumpăra ceva mai bun.

Tudor Pânzari a ajuns în strada după ce blocul din Căușeni unde avea apartament a fost demolat. El a protestat ani la rând în fața instituțiilor de stat, iar 7 ani a trăit în coliba de lângă Palatul Republicii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?