X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Vremea rea face ravagii în România

25 oct. 2017,, 12:49   Externe
2107 0

În urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase de luni, caracterizate de ploi și intensificări ale vîntului, s-au înregistrat efecte negative în 11 județe din România, dar şi în Bucureşti.

Pompierii militari au intervenit, la nivel național, pentru evacuarea apei din 25 curți și beciuri inundate, dar și pentru îndepărtarea a 167 de copaci doborîți de vîntul puternic, scrie Realitatea.net.

Două persoane rănite în Capitală

În București, pompierii au intervenit pentru degajarea a 146 copaci, care au avariat 80 autoturisme; 30 alte intervenții (bucăți căzute dintr-un panou publicitar, stîlpi, gard, elemente de acoperiș pe fire de curent), două persoane au fost rănite și transportate la spital.

În Argeș pompierii au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, în localitatea Popești/ DJ 504. Şi în Brașov, a fost nevoie de pompieri pentru degajarea unui copac căzut pe 2 mașini aflate în curtea Crucii Roșii și a unui copac căzut pe carosabil în Municipiul Brașov.


La Călărași, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din 2 curți, în localitatea Budești și degajarea unui copac căzut pe carosabil, pe A2, la Km. 60.

În timp ce la Dîmbovița pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din 2 curți și un subsol în localitățile Fieni, Pucioasa și Românești, dar și pentru degajarea unei bucăți de tablă desprinsă din acoperiș, în Tîrgoviște.

În Giurgiu pompierii au intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil in localitatea Găiseni și în localitatea Hotarele și evacuare apă din subsol în localitatea Remuș.

La Ialomița pompierii au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil în localitatea Sinești.

În Ilfov pompierii au intervenit pentru evacuarea apei dintr-o curte, degajarea a 7 copaci căzuți, care au avariat 1 autoturism și 2 alte intervenții.

Şi în Mureș un copac a căzut pe carosabil în localitatea Tîrnăveni. La Teleorman doi copaci au căzut pe carosabil în localitățile Alexandria și Roșiorii de Vede și pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din 18 curți în localitățile Videle și Pietroșani.

În Timiș pompierii au intervenit pentru degajarea unor elemente de construcție căzute pe carosabil în municipiul Timișoara, 3 stîlpi căzuți în localitatea Sannicolaul Mare și 3 copaci în localitățile Timișoara, Giroc și Cosaba.

Porturile Constanța Nord, Constanța Sud, Mangalia și Midia au fost închise.

Echipajele operative ale IGSU rămîn mobilizate pentru a interveni, în cel mai scurt timp, în zonele unde se pot produce situații de urgență.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?